Gareth Bale s-a accidentat din nou

Gareth Bale s-a accidentat din nou

Gareth Bale, extrema galeză a lui Real Madrid, a suferit o accidentare musculară în meciul de duminică împotriva lui Eibar (3-1) şi este incert pentru următoarea întâlnire din campionatul Spaniei, cu Valencia, scrie France Football.

Bale a intrat în minutul 61 al partidei cu Eibar, din prima etapă după reluarea campionatului, şi a avut o evoluţie dezastruoasă. El a terminat meciul cu o contractură musculară şi nu s-a putut antrena luni, fiind incert pentru duelul de joi cu Valencia, de pe teren propriu. Galezul, care va împlini luna viitoare 31 de ani, are doar 15 apariţii în actuala ediţie din La Liga.

ADVERTISING

Bale fusese introdus în locul belgianului Eden Hazard, care nu mai jucase din februarie după o accidentare la glezna dreaptă. Hazard a fost înlocuit deoarece a acuzat o jenă la aceeaşi gleznă.

Alt jucător al madrilenilor care s-a accidentat în duelul cu Eibar este fundaşul Dani Carvajal, care a fost schimbat la pauză din pricina unei entorse la gleznă. De asemenea, antrenorul Zinedine Zidane a indicat că un alt fundaş, Sergio Ramos, a resimţit dureri.

După 28 de etape, Real are 59 de puncte şi este pe poziţia a doua a clasamentului, la două puncte în spatele marii rivale FC Barcelona.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇