Galatasaray are șansa de a câștiga la masa verde ultimul meci disputat în Europa League

Galatasaray are șansa de a câștiga la masa verde ultimul meci disputat în Europa League

Gruparea turcă Galatasaray SK, acolo unde activează românii Olimpiu Moruțan și Alex Cicâldău, are o șansă importantă de a obține trei puncte de pe urma ultimului meci disputat în cupele europene.

A fost 1-1 între Galata și Lokomotiv Moscova în ultima rundă de Europa League, dar chiar și așa turcii nu se mulțumesc doar cu acest punct obținut în fața moscoviților.

Galata e nemulțumită din cauza unei erori de arbitraj făcută de elvețianul Sandro Scharer. Acesta i-a arătat cartonașul galben de două ori lui Dmitri Zhivoglyadov, de la Lokomotiv, însă nu l-a eliminat.

ADVERTISING

El a primit primul avertisment în minutul 92, apoi al doilea la doar un minut distanță și chiar dacă jucătorii Galatei l-au atenționat pe central să îl elimine pe rus, Scharer a susținut faptul că i-a arătat cartonașul pentru a-i aminti că a fost deja avertizat.

În raportul oficial de joc, fotbalistul rus apare doar cu un cartonaș galben primit în minutul 92.

”După eroarea de arbitraj din meciul cu Lokomotiv Moscova, am făcut demersurile legale necesare la UEFA pentru a cere victoria la „masa verde” sau o rejucare, dacă prima solicitare nu se va aproba”, se arată într-un comunicat de presă oficial emis de clubul turc.

Galata e lidera cu 8 puncte într-o grupă extrem de grea din UEL, cu Marsilia, Lazio și Lokomotiv Moscova.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!