Galatasaray a dat răspunsul după ce FCSB a anunțat că a început un proces de un milion de euro la FIFA

Galatasaray a dat răspunsul după ce FCSB a anunțat că a început un proces de un milion de euro la FIFA

Presa din Turcia a scris, luni, despre răspunsul lui Galatasaray la anunțul conform căruia FCSB a început un proces la FIFA pentru o sumă de bani, clauză în contractul de transfer al lui Olimpiu Moruțan pe axa FCSB – Galatasaray.

Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB a anunțat că are de luat un milion de euro de la Galatasaray, clauză din contractul transferului lui Moruțan în Turcia, pentru că echipa s-a calificat în grupele Ligii Campionilor.

FCSB susține că are de luat banii pentru că Moruțan se afla sub contract cu turcii și a jucat în preliminariile sezonului în curs, în care Galata s-a calificat la "masa bogaților", însă șefii clubului din Turcia au venit cu un răspuns.

ADVERTISING

Olimpiu Moruțan a evoluat în cele două meciuri din turul trei preliminar al Champions League, contra celor de la Zalgiris, însă nu și în play-off-ul cu Molde, asta deoarece fusese deja vândut la Ankaragucu.

"Răspunsul lui Galatasaray, după ce Steaua Bucureşti (n.r. FCSB) a amintit de UEFA, nu a întârziat. Galben-roșii au anunțat că Olimpiu Morutan a fost transferat la Ankaragücü pe 20 august.

Galatasaray a jucat primul meci de baraj împotriva lui Molde în Liga Campionilor pe 23 august și al doilea pe 29 august. Galatasaray a refuzat să plătească bonusul de 1 milion de euro pentru că a jucat în play-off cu Molde după ce Moruțan a fost transferat la Ankaragücü", au transmis turcii.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!