Gafă uriașă la un stadion de 14 milioane de euro din România (Foto)

Gafă uriașă la un stadion de 14 milioane de euro din România (Foto)

Muncitorii care lucrează la noul stadion din Arad, care ar fi trebuit inaugurat încă din 2017, au comis o gafă uriașă.

Ei au fost nevoiți să demonteze aproape toate scaunele de la Tribuna a 2-a după ce le-au aranjat greșit, conform imaginilor surprinse de TV Arad.

Astfel, în loc ca în tribună să scrie "UTA" cu ajutorul scaunelor albe, mesajul ce se vedea de pe partea cealaltă era "UA".

Sesizând gafa comisă, muncitorii au fost nevoiți să demonteze aproape toate scaunele, le-au aranjat cum trebuie și acum numele clubului arădean apare scris corect în tribună.

ADVERTISING

Noul stadion din Arad costă 14 milioane de euro și trebuia să fie gata încă din 2017. Lucrările s-au tot amânat, iar ultimul termen era luna aprilie a acestui an. Nici atunci nu a fost posibil, iar acum se așteaptă ca inaugurarea să aibă loc în luna august.

Un consilier spune că la stadion sunt sute de nereguli

Totuși, consilierul municipal Ionel Ciupe susține că la stadion sunt în continuare "sute de nereguli".

"Nu pot să închid ochii la sutele de nereguli care se întâmplă cu această investiție, care în loc să aducă cinste orașului, îl va face de rușine, iar asta pe bani mulți! Este inadmisibil ca iarba de pe stadion să nu mai fie iarbă deja, când de abia ce ne-am lăudat cu montarea gazonului. Este de neconceput să nu avem o parcare serioasă pentru iubitorii sportului rege, care vor veni cu siguranță în număr foarte mare la meciurile echipei UTA din Liga 1.

ADVERTISING

Este de neimaginat cum au putut fi gândite casele de bilete astfel încât arădenii să se calce în picioare pentru a cumpăra un bilet, în condițiile în care trăim vremuri în care ni se impune distanțarea socială. Este de neacceptat ca un stadion cu tribune acoperite să fie deschis vicisitudinilor naturii pe la colțuri, când proiectul inițial prevedea cu totul altceva. Și, este imoral și e posibil chiar ilegal să se cheltuiască sume colosale pe un proiect care are ani întregi de întârziere în execuție și care nu mai respectă mai nimic din planurile inițiale", a spus Ciupe pentru Aradon.ro.

ADVERTISING

UTA Arad ocupă primul loc în Liga 2 și are șanse mari să promoveze în primul eșalon. Liga 2 se va relua pe 4 iulie.

Între timp, în România se va construi un nou stadion și la Pitești.

C.S.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇