Gabriel Debeljuh acuză FCSB de practici necurate: "Oricum am fost mai buni decât ei"

Gabriel Debeljuh acuză FCSB de practici necurate: "Oricum am fost mai buni decât ei"

Atacantul formației CFR Cluj, Gabriel Debeljuh, a acuzat FCSB după ce ardelenii au câștigat titlul.

Debeljuh susține că FCSB a motivat-o pe Universitatea Craiova să tragă tare la partida cu CFR Cluj, din penultima etapă a Ligii 1, în care ardelenii s-au impus cu 2-1.

”Toţi credeam că vom juca cu FCSB pentru titlu, în ultima etapă, dar FC Voluntari a făcut un miracol. N-a fost uşor nici cu Craiova. La cât au fost de motivaţi cred că au avut un bonus de la Gigi. Erau foarte motivaţi", a spus Debeljuh pentru ProSport.

ADVERTISING

De asemenea, Debeljuh a afirmat că CFR Cluj a meritat să câștige titlul și spune că FCSB a suferit după plecarea lui Edi Iordănescu.

"Ca echipă, da (n.r. am fost mai buni). Individual, nu ştiu. Au jucători tineri, foarte buni, dar noi avem experienţă şi lot puternic şi asta s-a văzut. Cred că şi FCSB era mai puternică dacă rămânea Iordănescu. Când a plecat eram sigur, 100% că nu vor câştiga ei titlul. Era un antrenor foarte bun", a mai spus Debeluh.

Croatul a vorbit apoi despre relația pe care a avut-o cu Dan Petrescu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

"Mister m-a motivat. Am fost mai mulţi atacanţi, dar am fost stimulat să joc şi să mă antrenez. M-am antrenat mult individual, am rămas după antrenamente şi am lucrat foarte mult la finalizare", a completat Debeljuh.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!