Gabi Balint spune cine are dreptate în conflictul dintre Marius Șumudică și Dan Petrescu

Gabi Balint spune cine are dreptate în conflictul dintre Marius Șumudică și Dan Petrescu

Gabi Balint a analizat conflictul izbucnit intre Marius Șumudică și Dan Petrescu după înfrângerea lui CFR Cluj din Conference League.

Balint este de părere că dreptatea în acest conflict este de partea lui Marius Șumudică.

"În mare parte, Șumudică are dreptate. A lăsat o echipă care juca un fotbal destul de plăcut, a câștigat tot în campionat. N-a reușit să se califice în Europa, dar jucătorii și-ar fi intrat în pâine. Eu nu sunt de acord că Marian Copilu ar fi câștigat campionatele. Nu, antrenorul a câștigat campionatele cu echipa, fie că a fost Edi sau Petrescu. Ce poate să facă un conducător? Una peste alta, cred că și Dan Petrescu a greșit. Imediat a început să dea vina pe ce a fost. Totuși, a avut și el trei săptămâni la dispoziție cu echipa.

ADVERTISING

A adus și el niște jucători care, până acum, nu știu dacă mai pot da vreodată ce au dat în trecut. Se întâmplă și o rutină la o echipă de genul ăsta. Are și el câțiva ani buni la echipa asta. Marii antrenori au spus că nu e bine să stai mulți ani la o echipă. Nu mai poți motiva jucătorii, totdeauna trebuie să cauți ceva nou. Ei trebuie să se respecte. Când tu te duci la o echipă și critici fostul antrenor, chiar dacă poate ar fi adevăr în anumite aspecte, nu poți s-o faci. Până atunci, ți-a arătat că a câștigat șapte meciuri", a spus Gabi Balint la DigiSport.

ADVERTISING

După eșecul cu Jablonec, Dan Petrescu a dat vina pe Marius Șumudică, spunând că echipa este prost pregătită și ca transferurile au fost proaste.

În replică, Șumudică i-a spus lui Dan Petrescu "să-și țină gura deoarece a preluat echipa de pe primul loc, cu 7 victorii la rând".

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!