FRF trece la fapte după ce Anamaria Prodan ar fi intervenit pentru ca fiul ei să fie selectat la lotul național

FRF trece la fapte după ce Anamaria Prodan ar fi intervenit pentru ca fiul ei să fie selectat la lotul național

Departamentul de Integritate al FRF s-a autosesizat și a demarat o anchetă după ce Anamaria Prodan a fost acuzată că a intervenit pentru ca fiul său să fie selectat la lotul național.

„Federația Română de Fotbal a luat act de informațiile publicate în mass-media privind acțiunea de selecție pentru echipa națională Under 15.

Având în vedere informațiile vehiculate, precum și imaginile publicate în presă, Departamentul de Integritate al FRF s-a autosesizat și a demarat o anchetă.

Fără legătură cu acest caz specific, FRF consideră că selecțiile pentru loturile naționale trebuie să se desfășoare în condiții clare de integritate, iar accesul părinților trebuie limitat în afara spațiului de joc", se arată într-un comunicat al FRF.

ADVERTISING

Școala de fotbal FC Player 2008 a acuzat-o pe Anamaria Prodan că a încercat să-i convingă pe antrenori să-l convoace pe Laurențiu Reghecampf junior (13 ani) la lotul național sub 15 ani.

"Protejați-l pe copil!

Ieri a fost o acțiune de selecție (București și Ilfov) în vederea formarii lotului echipei naționale a României U15 de anul viitor. Au fost prezenți 34 copii.

Unul dintre ei, prezent probabil în teren “datorita” mamei sale (Ana Măria Reghecampf), nu a făcut față jocului. Nu era un secret pentru nimeni că băiatul nu se va ridica la nivelul de performanță al respectivului eveniment.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

O știm noi, o știau antrenorii prezenți la meci, o văd părinții, dar cel mai grav este că o înțeleg copiii.

Puneți-vă în locul acestui băiat pe care colegii săi au început deja să-l vorbească pe la spate. De ce îi faceți asta?

Îi faceți rău atât lui cât și sutelor de copii care spera să ajungă la echipa națională și care se gândesc că procesul de selecție se face pe criterii obiective.

Hai să ne protejam copiii! Să le protejam visele!

P.S. Fenomenul nu este izolat. Vom continua să vorbim despre asta oridecâte ori vom mai întâlni astfel de situații. Ieri a fost vorba despre o evidență izbitoare. Și asta după ce copiii au trecut prin doua runde de selecție (La precedenta, mama copilului stătea pe banca de rezerve!!!!! - vezi foto).

ADVERTISING

O facem pentru copii", se arată într-o postare pe Facebook a FC Player 2008.

Anamaria Prodan a negat acuzațiile și susține că doar și-a salutat cunosțintele.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇