FRF anunță o modificare de ultimă oră la meciul dintre FCSB și Dinamo

FRF anunță o modificare de ultimă oră la meciul dintre FCSB și Dinamo

Comisia Centrală a Arbitrilor anunță o modificare în brigada de arbitri de la partida FCSB – Dinamo, returul primei semifinale a Cupei Românei.

Având în vedere că rezultatul testului COVID-19 nu i-a ajuns în timp util, asistentul Marius Nicoară din Băile Herculane a fost înlocuit de Comisia Centrală a Arbitrilor cu Vasile Marinescu din București, anunță site-ul oficial al FRF.

Conform Protocolului de Reluare a Competițiilor, în fiecare oraș în care se dispută un meci de fotbal este alocat un arbitru de rezervă, în cazul în care unul dintre cei patru arbitri din brigada desemnată pentru partida respectivă nu va putea participa.

ADVERTISING

Comisia Centrală a Arbitrilor a decis înlocuirea lui Marius Nicoară, după ce laboratorul la care a fost efectuat testul nu a putut oferi în timp util rezultatul.

Astfel, meciul va fi arbitrat de: Horațiu Feșnic (Cluj-Napoca), la centru, și arbitri asistenți Vasile Marinescu (București) și Gero Szabo (Cluj-Napoca). Cel de-al patrulea oficial va fi Andrei Antonie (București).

FRF anunță un nou caz de coronavirus în fotbalul românesc

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇