FRF anunță de ce Hagi nu va fi numit selecționer: "Ce sens are?"

FRF anunță de ce Hagi nu va fi numit selecționer: "Ce sens are?"

Federația Română de Fotbal a anunțat motivul pentru care nu îl ia în calcul pe Gică Hagi pentru postul de selecționer.

Directorul tehnic Mihai Stoichiță susține că nu crede în proiectul pe termen lung al lui Gică Hagi, pe care îl consideră lipsit de sens.

„E clar un singur lucru: echipa națională nu e un loc pentru proiecte pe zece ani. Cine are răbdare să te aștepte zece ani? Dacă cerem rezultate imediate, ce sens are să vorbim despre proiecte?

E adevărat că Gică și-a făcut un proiect foarte frumos, care ține la o Academie, unde lucrezi zi de zi. La națională vii de trei ori anul viitor: în martie, în iunie și prin toamnă. Ce proiect să faci? Singurul proiect e să câștigi cât mai multe meciuri”, a declarat Mihai Stoichiță, potrivit playsport.

ADVERTISING

De asemenea, oficialul FRF a explicat că Hagi este și în mijlocul unui conflict de interese.

"Niciodată nu va putea fi în același timp și patron la Farul, și selecționer. Dar am mai tot avut dialogul ăsta, inclusiv în urmă cu trei-patru ani. Iar el a fost foarte clar atunci: Sunt patron, am anumite interese, nu pot intra în conflict cu naționala. Dacă se va pune problema să vină la lot, va trebui să cedeze clubul soției sau altei persoane pentru a se degreva de acest statut vizavi de Farul. Asta ține însă numai de Gică și de planurile lui", a mai spus oficialul FRF.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!