FRF a stabilit stadionul pe care se va juca finala Cupei României

FRF a stabilit stadionul pe care se va juca finala Cupei României

Noul stadion din Giulești va găzdui finala ediției 2021/2022 a Cupei României.

Finala Cupei României va avea loc la 19 mai, de la ora 20:30.

"Stadionul Giulești urmează să găzduiască finala Cupei României la masculin, în timp ce competiția feminină își va stabili câștigătoarea pe ”Arcul de Triumf”.

Prin decizia Comitetului Executiv din 27 aprilie 2022, finala Cupei României, ediția 2021-2022, se va disputa pe stadionul Giulești. Partida este programată joi, 19 mai 2022, de la ora 20:30. Ultimul act al competiției este găzduit din nou de Capitală după o pauză de 4 ani. În 2018, Craiova o învingea pe Hermannstadt cu 2-0.

ADVERTISING

Competiția se află în faza semifinalelor, în manșa tur înregistrându-se următoarele rezultate: FC Voluntari – FC Argeș 2-0 și Sepsi – Universitatea Craiova 2-1. Returul se va disputa în perioada 10-12 mai 2022.

Și finala Cupei României la feminin va avea loc tot în București, pe stadionul ”Arcul de Triumf”, stadionul pe care, în aprilie, naționala feminină a întâlnit Elveția în preliminariile CM 2023.

Partida va avea loc pe 5 iunie. Se știu deja 7 din cele 8 echipe calificate în sferturile de finală: Vasas Femina, Heniu Prundu Bârgăului, ”U” Olimpia Cluj, Navobi Iași, Fair Play Joc Cinstit, CSM Alexandria și Piroș Security. Ultima reprezentantă din ”sferturi” se va decide în urma duelului dintre Selena Constanța și Universitatea Galați", se arată într-un comunicat al FRF.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇