FRF a stabilit soarta selecționerului Edi Iordănescu: Decizia finală anunțată

FRF a stabilit soarta selecționerului Edi Iordănescu: Decizia finală anunțată

Federația Română de Fotbal i-a stabilit soarta lui Edward Iordănescu, actualul selecționer al naționalei României.

Dacă echipa națională a României nu se va califica la Campionatul European din 2024, din Germania, Iordănescu nu va mai fi selecționerul tricolorilor.

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF - Răzvan Burleanu -, a anunțat, marți, că soarta selecționerului e stabilită deja. Ratarea calificării echipei naționale la EURO 2024 înseamnă o nouă schimbare la nivelul conducerii tehnice a reprezentativei.

ADVERTISING

În contextul în care a fost întrebat despre gestul lui Răzvan Marin și capacitatea lui Iordănescu Jr. de a tolera gesturi de indisciplină în viitor, Vochi a spus: "(n.r. - Edward Iordănescu) El acum își joacă, cartea. Adică, dacă nu califică echipa națională, pleacă. Nu mai e dispus să facă nimic, e pe cont propriu în momentul ăsta. Până acum a înțeles anumiți jucători, a încercat să-i facă să înțeleagă că trebuie să vină cu altceva, să arăți că vrei. În momentul când unii dintre jucătorii nu arată ce vrea Edi Iordănescu, îți spun că vei vedea consecințe", a spus Andrei Vochin, la Orange Sport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

România face parte dintr-o grupă preliminară cu Elveția, Kosovo, Israel, Belarus și Andorra.

Tricolorii au debutat în grupă cu o victorie în Andorra, 2-0, iar marți, 28 martie, de la ora 21:45, joacă a doua partidă, cu Belarus, pe Arena Națională.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!