Fratele jurnalistului american mort în Qatar crede că "a fost omorât": "Era sănătos"

Fratele jurnalistului american mort în Qatar crede că "a fost omorât": "Era sănătos"

Grant Wahl, unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști sportivi din SUA, a decedat în această dimineață, după ce i s-a făcut rău în timpul meciului dintre Argentina și Olanda de la Cupa Mondială de fotbal din Qatar.

Fratele său, Eric, crede însă că acesta a fost omorât în semn de răzbunare pentru că a purtat un tricou cu însemnele comunității LGBTQ la meciuri.

"Numele meu este Erich Wahl și sunt fratele lui Grant Wahl. Sunt gay! Acesta este motivul pentru care fratele meu a purtat tricoul la Cupa Mondială. Fratele meu era sănătos. Mi-a dezvăluit că a primit amenințări cu moartea. Nu cred că fratele meu a murit, ci a fost ucis. Vă rog ajutați-mă", a spus Eric într-un video publicat pe contul său de Instagram.

ADVERTISING

În urmă cu câteva zile, Grant Wahl a fost reținut câteva zeci de minute și nu a fost lăsat să intre pe stadion din cauza tricoului cu însemnele comunității LGBTQ.

Grant-Wahl-tricou

Jurnalistul american Grant Wahl a murit în timp ce se afla la Cupa Mondială de fotbal din Qatar.

Grant Wahl (48 de ani) s-a prăbușit din senin la masa presei în timp ce acoperea meciul dintre Argentina și Olanda.

El a fost transportat la un spital din apropiere după ce a primit îngrijiri medicale pe stadion, însă a murit în dimineața zilei de sâmbătă.

ADVERTISING

Circumstanțele morții lui Wahl rămân neclare, însă el s-a plâns de dureri în piept în urmă cu câteva zile.

Grant Wahl se afla sub contract cu CBS Sports, dar s-a făcut remarcat la Sports Illustrated și la Fox Sports, unde a fost corespondent.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇