Fotbalistul pe care FCSB a plătit 1,7 milioane de euro, arătat cu degetul: "Are probleme pe toate posturile"

Fotbalistul pe care FCSB a plătit 1,7 milioane de euro, arătat cu degetul: "Are probleme pe toate posturile"

În vara lui 2022, FCSB a plătit 1,7 milioane de euro pentru transferu lui David Miculescu (22 de ani) de la UTA Arad, echivalentul clauzei de reziliere. Fotbalistul nu s-a adaptat prea bine la noua echipă.

Titular în atac în meciul Dinamo – FCSB 0-1, David Miculescu nu a impresionat și a fost schimbat la pauza partidei c Andrea Compagno.

După partidă, Basarab Panduru l-a arătat cu degetul pe Miculescu pentru că "are probleme pe toate posturile", apoi i-a găsit circumstanțe atenuante fotbalistului adus de FCSB cu o sumă importantă de bani de la Arad.

ADVERTISING

„Miculescu are probleme pe toate posturile. Dar bine, nici nu joacă omul constant, de asta nu pot să-i pun eu o ştampilă, pentru că nu poţi să intri 10-15 minute şi să faci ceva. Dacă îl văd 3 meciuri la rând 90 de minute, ceea ce nu o se se întâmple niciodată, atunci pot să trag o concluzie.

Dar e greu să intre în sistemul FCSB-ului, pare că nu produce absolut nimic. Marea dezamăgire e atunci când scapi singur cu portarul şi nu dai gol. Bag-o, mă, baiatule, în poartă!”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

De la transferul la FCSB, David Miculescu a strâns 68 de meciuri (2922 de minute) în toate competițiile, timp în care marcat de cinci ori și a pasat decisiv de patru.

El are contract cu FCSB până în vara lui 2027.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!