Fotbalistul de la FCSB la care nu se va renunța niciodată: ”Are o personalitate ieșită din comun”

Fotbalistul de la FCSB la care nu se va renunța niciodată: ”Are o personalitate ieșită din comun”

FCSB a cumpărat un fotbalist în 2019 de la Gaz Metan Mediaș, iar acum acesta, la 34 de ani, este încă unul dintre oamenii pe care gruparea roș-albastră se bazează în cel mai înalt grad.

Vorbim despre fundașul dreapta Vali Crețu, un jucător cu o situație bizară în ultima perioadă la FCSB. Amenințat de mai multe ori cu ruperea contractului, Crețu și-a făcut datoria și a demonstrat pe teren că merită să rămână la FCSB. Și chiar dacă ultimul său contract s-a încheiat pe 1 ianuarie, sunt foarte mari șanse ca Gigi Becali să-i prelungească înțelegerea până la finalul sezonului. Și totul depinde de aducerea sau nu a lui Nana Antwi de la Urartu.

ADVERTISING

Un fost antrenor din Liga 1, care l-a antrenat și el pe Crețu, discutăm despre Ionuț Chirilă, fost manager la Academica Clinceni, Chiajna sau ASA Târgu Mureș susține că fundașul dreapta va rămâne ”pe viață” la FCSB, indiferent de situație: ”Vali Crețu a venit la mine. Îl dăduse afară Rapidul. I-am dat un salariu de 2.000 de dolari, dacă nu 1.500. Și l-am făcut unul dintre cei mai buni fundași dreapta din România. Chiar dacă era puțin rigid. Am antrenat foarte bine polivalența și l-am trecut prin toate posturile, i-am explicat în aceeași fază de joc, am lucrat cu el pe mai multe posturi și a devenit un jucător cu personalitate foarte mare, chiar dacă nu a avut o tehnică fantastică.

ADVERTISING

Eu spun că FCSB nu va renunța niciodată la Crețu. Cred că mereu ai nevoie de un jucător cu o asemenea determinare. Harnic. Chiar dacă greșește, compensează. Într-adevăr, mai greșește, dar când e război ai nevoie de tipul ăsta de jucători ca Vali Crețu. Gigi iar o să-i prelungească până în vară. Ai nevoie de el în anumite momente, chiar dacă nu e titular. E un jucător care muncește enorm de mult”, a declarat Chirilă pentru cei de la Sport.ro.

În acest sezon, Crețu a bifat 13 partide și o pasă de gol în Liga 1. El are o cotă de piață în prezent de 250.000 de euro.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!