Fotbalistul care a refuzat să joace pentru naționala României a semnat cu o echipă importantă

Fotbalistul care a refuzat să joace pentru naționala României a semnat cu o echipă importantă

Fotbalistul care a anunțat că „nu va juca niciodată pentru România” a semnat, luni, cu o nouă echipă importantă a Europei.

Este vorba despre fundașul central Flavius Dăniliuc, care a plecat de la echipa de tineret a lui Bayern Munchen pentru a semna cu Nice din Franța, unde așteaptă să primească șanse și la prima echipă, conform 4-4-2.com.

Flavius Dăniliuc are părinți români, dar aceștia au emigrat în Austria. Astfel, Dăniliuc are cetățenie austriacă.

El a fost dorit și la naționala României, dar a refuzat ferm acest lucru, prin intermediul tatălui său.

ADVERTISING

"Nu va juca niciodată pentru România atâta vreme cât nu se va rezolva problema mafiei din fotbalul de acasă", a spus tatăl lui Dăniliuc, Mihai, în urmă cu ceva timp pentru Gsp.ro.

Acesta a fost nemulțumit și de felul în care s-au purtat oficialii Federației Române de Fotbal cu el.

"M-a sunat cineva din partea FRF pe la miezul nopții ca să mă întrebe de Flavius. Adică tu stai probabil la ora aia la un pahar prin vreun bar de fițe și mă cauți ca să vină Flavius la lotul de juniori al României? Serios?!

ADVERTISING

Sunt un tip foarte reactiv, m-am dat jos din pat și mi-am păstrat cu greu cumpătul să nu reacționez aspru. Îmi pare rău că nu i-am reținut numele individului care s-a recomandat că reprezentant al FRF", a adăugat Mihai Dăniliuc.

Flavius Dăniliuc a semnat cu Bayern Munchen în ianuarie 2015, fiind transferat de la Real Madrid. El este considerat o mare speranță a fotbalului mondial și era căpitanul lui Bayern U-19.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇