Fotbalist spaniol, surprins de lucrurile găsite în România: "Liniște, salariile sunt mari"

Fotbalist spaniol, surprins de lucrurile găsite în România: "Liniște, salariile sunt mari"

Fotbalistul spaniol Christian Rutjens s-a arătat surprins de lucrurile pe care le-a găsit în România.

Christian Rutjens a venit în vară la Chindia Târgoviște și este impresionat de liniștea descoperită în România.

"În România m-a surprins liniștea cu care trăiesc oamenii. Cred că am simțit liniștea asta și pentru că Târgoviște e un oraș mic, fără prea multă mișcare. În general, chiar îmi place cum merg lucrurile pe aici. Am văzut până acum doar Târgoviște și Sibiu, care mi s-a părut un oraș superb. Pe deasupra, Hermannstadt, echipa locală, e foarte puternică. Sperăm să le facem față la meciul de Cupă, pe 6 decembrie.

ADVERTISING

Mi-ar plăcea să vizitez București și Brașov, n-am apucat până acum s-o fac. Ce nu-mi place în România? Poate că infrastructura în ceea ce privește drumurile, trenurile și conexiunile dintre orașe”, a spus Christian Rutjens pentru Sport.ro.

De asemenea, el a remarcat că și salariile sunt bune în raport cu nivelul la care era obișnuit.

„Salariile jucătorilor sunt mai bune aici decât în a treia ligă spaniolă. În a treia ligă italiană, contractele sunt mult diferite de la echipă la echipă, în funcție de obiective. În România, în liga secundă, salariile sunt relativ similare la majoritatea cluburilor.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Văd multe meciuri din Liga 1, cam tot ce pot. Îmi place mult cum joacă Rapid în acest sezon. Și CFR Cluj arată foarte bine.”


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇