Fotbalist din Superligă, prins de poliție băut la volan: "Va avea dosar penal. Dacă putem, reziliem contractul"

Fotbalist din Superligă, prins de poliție băut la volan: "Va avea dosar penal. Dacă putem, reziliem contractul"

Un fotbalist din Superligă a dat de probleme și va avea dosar penal.

Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, a dezvăluit că unul dintre jucătorii echipei a fost prins de polițștii din Sfântu Gheorghe băut la volan, noaptea la ora 3:00.

Dioszegi n-a vrut să dea nume, a spus doar că acesta va avea dosar penal. Potrivit Fanatik, fotbalistul în cauză ar fi Francisco Junior.

"Deja am prins un jucător care la ora 3 noaptea se plimba în Sfântul Gheorghe și nu era foarte treaz, dar din cauza GDPR nu pot să spun mai multe. Dacă unul a fost, de ce să nu fie mai mulți? Îmi pun întrebarea? E ceva în neregulă. L-a prins poliţia la 3 noaptea, la volan, şi nu era treaz.

ADVERTISING

El locuiește în Brașov, de acolo a venit. Nu este dintre cei veniți în vara aceasta, a venit anul trecut, dar nu e titular.

Știu toți jucătorii, am intrat în vestiar și am făcut scandal. Trebuie să ne ferim foarte tare, că ei ne dă în judecată. Poliția l-a prins. Problema e că era cu mașina. Nu vreau să spun nume, dar sunt lucruri inadmisibile, oricum va fi pedepsit, am spus și în vestiar. Vedem prima oară ce o să iasă, o să aibă dosar penal. E inadmisibil ca un jucător profesionist să se comporte așa. Nu vreau eu acum să dau vina pe el, că ceilalți nu știu cum, dar trebuie neapărat să facem ceva!

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Nu am vrut să bulversăm lucrurile, asta e, o să discutăm luni, după meci. Știți cât de greu e să reziliezi? Am vorbit deja cu avocatul, o să vedem, dacă putem reziliem. Noi avem o disciplină, vrem să avem exemplu, un jucător care a făcut chestia asta nu are ce căuta", a declarat Laszlo Dioszegi, potrivit Fanatik.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!