Florin Tănase, atac la patronul Becali după egalul cu Mioveni: „Keșeru trebuia să fie în lot!”

Florin Tănase, atac la patronul Becali după egalul cu Mioveni: „Keșeru trebuia să fie în lot!”

Căpitanul celor de la FCSB, Florin Tănase a avut un atac voalat către patronul său Gigi Becali, sâmbătă seara, la capătul unui egal tensionat între gruparea roș-albastră și CS Mioveni, scor 1-1.

Un egal care încurcă enorm pe FCSB în lupta pentru titlu, căci în cazul unei victorii, roș-albaștrii s-ar fi putut apropia de lidera CFR Cluj, la doar 3 lungimi.

Tănase a izbucnit la final de meci, acuzându-și proprii colegi de jocul slab, dar făcând referire și la patron, pentru faptul că l-a scos din lot pe Claudiu Keșeru pentru a-i face loc lui Andrei Burlacu, care a făcut un joc catastrofal: „E o mare dezamăgire. Când trebuia să câștigăm și să punem presiune pe CFR, n-am făcut-o. La fel ca și în meciul cu FCU Craiova (n.r.: acel egal, 2-2). Din păcate, ne încurcăm la aceste meciuri cu echipe din subsolul clasamentului și e păcat pentru munca depusă. Eram aproape de CFR, dar din păcate nu reușim, atunci când e mai important, să câștigăm. Da, cu siguranță am fi avut nevoie de Keșeru. Meciul trecut ne-a ajutat, a dat o pasă de gol cu Chindia. Merita să fie în lot!

Am avut o singură ocazie în repriza a doua, am întâlnit o echipă care se apără foarte bine. Cu siguranță nu am jucat la fel de bine cum am făcut-o în a doua repriză cu Chindia. N-a mai funcționat schimbarea sistemului acum. Au fost 14 schimbări dintr-o dată, rotiri... trebuie să analizăm și să ne revenim, să câștigăm”, declara Tănase după joc la LookSport.

ADVERTISING

Pentru FCSB urmează o partidă de pe teren propriu cu Farul Constanța, duminica următoare. Mai sunt doar trei etape de disputat din sezonul regular al Ligii 1.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!