Florin Răducioiu face o nouă declarație vehementă la adresa lui Mirel Rădoi

Florin Răducioiu face o nouă declarație vehementă la adresa lui Mirel Rădoi

Fostul atacant Florin Răducioiu a făcut o nouă declarație vehementă la adresa selecționerului Mirel Rădoi.

Raducioiu l-a acuzat pe Rădoi de lipsă de inteligență și realism și a afirmat că FRF ar trebui să renunțe la el.

"Încă e un antrenor foarte tânăr și trebuie să fie mai înțelept și mai inteligent. Nu sunt foarte optimist după meciul cu Belarus. Jocul per ansamblu din aceste 2 luni a fost aproape dezastruos. Sunt pesimist, îmi pare rău să spun asta. Nu-mi plac declarațiile lui, ce vrea să ne arate. Nu ne-a arătat jocul de care ne-a vorbit. Sunt niște trăsături pe care noi nu le avem.

ADVERTISING

Pur și simplu sunt pesimist și nu cred că este antrenorul ideal pentru România, cu această mentalitate, cu această idee de joc. Nu cred că este antrenorul ideal ca să ne calificăm. Aș vrea un antrenor care să dea un joc echipei naționale cât mai realist, cu prudență și concentrare în apărare", a spus Răducioiu la Telekom Sport.

Răducioiu a avut și în luna octombrie declarații dure la adresa lui Rădoi.

Când s-a întâlnit față în fața cu selecționerul, a da-o însă la întors și i-a spus că nu știe să traducă din italiană cuvintele în română.

ADVERTISING

„Eu mai folosesc anumite fraze care vin din italiană și nu reușesc să le traduc în românește și de aici se interpretează greșit. Eu aș fi vrut o echipă mai realistă. Mirele, sunteți oameni de fotbal! Doamne ferește, te-am sunat eu vreodată să-ți spun ceva? Dar a trebuit să-mi spun gândurile mele. Rezultatele sunt cele mai importante, dar n-ai nevoie tu de sfaturile mele. Tu ești om de fotbal, ai trecut prin multe și asta e…”, i-a spus Răducioiu lui Rădoi.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇