Finalul lunii septembrie vine cu meciuri tari în campionatele de top

Finalul lunii septembrie vine cu meciuri tari în campionatele de top

LaLiga, Premier League, Ligue 1, Serie A sau Bundesliga adună în fiecare weekend sute de mii de suporteri pe stadioane și în fața televizoarelor. Sfârșitul lunii septembrie aduce multe derby-uri în campionatele de top ale Europei. 

De altfel, luna octombrie va debuta în același weekend, cu câteva dueluri extrem de interesante. Barcelona va primi vizita celor de la Sevilla, Real Madrid se deplasează pe terenul surprinzătorului lider Girona, iar Liverpool are o misiune dificilă la Londra – contra celor de la Tottenham.

Lewandowski revine în primul 11

Barcelona a clacat în etapa intermediară de LaLiga, atunci când a întâlnit-o în deplasare pe Mallorca. Xavi a decis să îl odihnească pe Robert Lewandowski și să înceapă cu F. Torres în poziția de vârf. Absența polonezului a fost resimțită din plin, deoarece catalanii au izbutit doar o remiză – scor 2-2. Cel care a egalat în ultima parte a partidei a fost Fermin Lopez, unul din cei mai promițători tineri de pe Camp Nou.

ADVERTISING

Girona a profitat de pasul greșit al Barcelonei și a trecut pe prima poziție. Acum catalanii vor arunca un ochi peste duelul dintre Girona și Real Madrid, în timp ce vor încerca să o învingă pe Sevilla. Sergio Ramos & co. sosesc la Barcelona vineri 29 septembrie, unde vor evolua contra roș-albaștrilor. Partida de pe Estadio Olimpico va începe la ora locală a României – 22:00.

Robert Lewandowski – cel mai prolific marcator al echipei – va reveni în primul 11 al lui Xavi. Internaționalul polonez a marcat deja de 5 ori în ediția 2023/2024 de LaLiga.

Lewandowski-marcheaza

Real Madrid poate prelua supremația în LaLiga

O zi mai târziu, Real Madrid se deplasează pe Estadio Municipal de Montilivi, acolo unde o va întâlni pe Girona. Carlo Ancelotti nu se poate baza nici acum pe Thibaut Courtois, Eder Militao și Arda Guler – însă îl are din nou la dispoziție pe dinamicul brazilian Vinicius Jr. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

De partea cealaltă, Girona este fără Roca, Villa, Jastin, Garcia sau Bernardo – însă toate aceste absențe nu se resimt. Gazdele s-au instaurat în fotoliul de lider, la un punct deasupra celor de la Real Madrid și la două lungimi distanță de Barcelona. Față de locurile de Europa League, cei de la Girona s-au distanțat la 7 puncte – iar suporterii visează frumos la grupele UEFA Champions League.

Etapa trecută, Girona a reușit să o învingă pe Villarreal cu scorul de 2-1, chiar pe Estadio de la Ceramica. Real Madrid vine și ea după un succes, 2-0 pe Santiago Bernabeu – în compania celor de la Las Palmas. 

ADVERTISING

Carlo Ancelotti este decis să oprească această supremație a celor de la Girona, care în ultimele 3 partide de campionat cu Real Madrid au obținut nu mai puțin de 7 puncte.

victorie-Real-Madrid

Tottenham vs Liverpool – un derby de interes și pentru Pep Guardiola

După primele 6 etape, Manchester City respectă cotele la pariuri Premier League antepost și este lider, cu 18 puncte. Pe podium se mai află Liverpool (16 puncte) și Brighton (15 puncte). Tottenham – una din principalele favorite la câștigarea titlului în oferta de pariuri Premier League – completează Big 4, cu 14 puncte.

Sâmbătă 30 septembrie, de la ora 19:30, la Londra urmează să se înfrunte Tottenham și Liverpool. Astfel, partida este una de interes maxim și pentru Manchester City, Brighton sau chiar Arsenal. Ambele formații traversează o perioadă bună înainte acestui derby.

Tottenham a remizat în campionat etapa precedentă, 2-2 pe terenul rivalei Arsenal. De partea cealaltă, Liverpool a trecut de West Ham cu scorul de 3-1. Cormoranii au 4 succese consecutive cu acest scor, contra celor de la Wolves, West Ham (Premier League ambele), LASK (Europa League) și Leicester (Cupa Ligii Angliei).

Elevii lui Jurgen Klopp au ajuns la 7 succese consecutive, singura sincopă fiind remiza de pe Stamford Bridge, 1-1 contra celor de la Chelsea. Sezonul trecut, Liverpool a reușit să câștige ambele partide de campionat cu Tottenham – 2-1 în deplasare și 4-3 pe Anfield.

victorie-Liverpool

Cotele prezentate sunt preluate din oferta agenției de pariuri online Unibet (Licența ONJN Clasa I nr. L1160657W000330) și pot suferi modificări în orice moment. Unibet face parte din grupul Kindred, un brand renumit la nivel mondial în industria jocurilor de noroc online. 

Kindred a adoptat motto-ul ”Împreună spre zero”, prin intermediul căruia își dorește să reducă spre zero, în viitorul apropiat, încasările provenite de la jucătorii cu risc. Unul din scopurile companiei este acela de a le oferi jucătorilor sprijinul necesar și de a oferi un mediu cât mai sigur și distractiv.