Final de campionat pentru o echipă din Liga 1: „Toți jucătorii vor pleca până luni!”

Final de campionat pentru o echipă din Liga 1: „Toți jucătorii vor pleca până luni!”

Gaz Metan Mediaș se află pe un butoi cu pulbere având în vedere gravele probleme financiare prin care trece clubul, probleme care au culminat cu depunctarea decisă recent de FRF din cauza datoriilor pe care clubul din Ardeal le are față de fostul său jucător, Ronaldo Deaconu.

Fotbaliștii trebuie să recupereze salariile pe 4 luni, iar Gaz Metan a fost depunctată cu două puncte, asta doar pentru moment. Sâmbătă seara, echipa din județul Sibiu a pierdut la limită acasă cu CFR Cluj, scor 1-2, iar fotbalistul Ioan Filip a anunțat că luni nu va mai rămâne niciun fotbalist în lotul medieșenilor, din cauza problemelor financiare:

ADVERTISING

„Din păcate am luat un gol pe sfârșit, o neatenție. Noi suntem într-o situație foarte grea. Probabil luni vom pleca. Nu știu dacă o să mai rămână vreun jucător la echipă. Toți vor pleca! Nu se poate așa. Avem 4 luni restante, nu poți rămâne atâtea luni fără bani. Până în iunie se fac 9...

Probabil vor rămâne doar cei din Mediaș. De ce să mai rămân aici? Să stai 10 luni fără bani e greu. Toți avem familii, avem copii. O repet, Federația trebuie să facă ceva. Noi, jucătorii, trebuie să luăm atitudine, să facem ceva. Să avem o garanție. Altfel nu se mai poate. Jucăm pe burta goală... Am avut o perioadă în care am dominat campioana. Asta înseamnă că avem caracter”, a declarat după partidă vizibil afectat Filip, într-un interviu pentru televiziunea TelekomSport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Gaz Metan este pe locul 14 în L1, cu 22 de puncte, 11 peste ultima clasată, Academica Clinceni.

CFR Cluj s-a impus în deplasarea cu Gaz Metan, scor 2-1, printr-un gol marcat la ultima fază de Cristian Neguț.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!