FCSB trage pe linie moartă un jucător în care își punea mari speranțe: Anunțul conducerii

FCSB trage pe linie moartă un jucător în care își punea mari speranțe: Anunțul conducerii

FCSB și-a pierdut încrederea în Octavian Popescu (20 de ani), cândva fotbalistul de la care „roș-albaștri” aveau cele mai mari așteptări.

Fotbalistul pe care FCSB spera să obțină o sumă mare de transfer în viitor, Octavian Popescu, a pierdut încrederea conducerii. Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB a declarat că nu știe ce se întâmplă mai exact cu Popescu și, spune patronul echipei, nu reușește să-și explice scăderea de formă.

Becali a spus că așteaptă de doi ani ca Octavian Popescu să redevină din nou important la FCSB: "Nu prea mai am încredere, nu știu ce s-a întâmplat. Știi de ce nu prea mai am încredere? Un jucător poate să aibă căderi, de 2,3 luni. Și după aia își revine. Dar noi îl așteptăm de doi ani, el nu e nici măcar la nivelul ăla de atunci, de acum doi ani, spun cu regret asta. N-am ce face.

ADVERTISING

Nu prea mai am încredere. Calități are, probabil, cine știe, are nevoie de un antrenor care să-i spună ce să facă pentru calitățile lui, pentru geniul lui. Nu-mi dau seama", a spus Gigi Becali la ProSport LIVE.

Octavian Popescu a jucat doar o repriză în cele trei meciuri disputate de FCSB în toate competițiile noului sezon, fără să marcheze sau să ofere pase de gol.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!