FCSB se delimitează de angajații săi: Condiția pusă pentru a juca în Ghencea

FCSB se delimitează de angajații săi: Condiția pusă pentru a juca în Ghencea

FCSB a anunţat, marţi, că se delimitează de declaraţiile publice ale angajaţilor săi privind situaţia mărcii Steaua, până la soluţionarea definitivă a litigiilor de către instanţele de judecată, aceasta fiind o clauză contractuală impusă de CSA Steaua pentru punerea la dispoziţie a stadionului din Bulevardul Ghencea.

„Având în vedere clauzele contractuale impuse de Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” pentru punerea la dispoziţie a Stadionului „Steaua” nr. A6196/31.07.2023 şi litigiile existente între cele două părţi, care îşi dispută drepturile de proprietate intelectuală asupra mărcilor „STEAUA”, până la soluţionarea definitivă a acestora de către instanţele de judecată, FCSB se delimitează de declaraţiile publice ale unor reprezentanţi ai staff-ului său, în legătură cu situaţia respectivelor mărci”, precizează reprezentanţii FCSB pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISING

Comunicatul face referire la declarațiile jucătorilor Andrea Compagno și Adrian Șut care au prezentat FCSB ca fiind "Steaua".

FCSB a solicitat conducerii Clubului Sportiv al Armatei "Steaua" punerea la dispoziţie a stadionului Steaua pentru partida cu vicecampioana Danemarcei, FC Nordsjaelland, din prima manşă a turului al treilea preliminar al Europa Conference League, care se va disputa joi, de la ora 21:30. Partida retur este programată pe 17 august, în Danemarca.

Echipa pregătită de Elias Charalambous a disputat, duminică, în cadrul etapei a 4-a a Superligii, primul meci pe stadionul Steaua, cu CFR Cluj, încheiat cu scorul de 1-0.

ADVERTISING

În mai 2018, Instanţa supremă a decis că echipa deţinută de Gigi Becali - Fotbal Club Steaua Bucureşti (FCSB) - nu mai are voie să folosească numele "Steaua" şi "Steaua Bucureşti" fără consimţământul Clubului Sportiv al Armatei (CSA) Steaua.

În consecinţă, FCSB nu are voie să utilizeze marca "Steaua" în competiţiile sportive, pe documente, pe bilete de acces, pentru publicitate, în înscrierile în asociaţiile şi federaţiile sportive.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇