FCSB regretă transferul-vedetă al lui Vlad Chiricheș: "Poate ne înțelegem. E vorba de bani!"

FCSB regretă transferul-vedetă al lui Vlad Chiricheș: "Poate ne înțelegem. E vorba de bani!"

FCSB regretă transferul-vedetă al lui Vlad Chiricheș (33 de ani), fundaș central revenit în România după 10 ani de la plecarea la Tottenham.

Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB a anunțat că regretă transferul lui Vlad Chiricheș, accidentat în prezent, din cauza salariului mare pe care îl plătește fotbalistului.

Totuși, Chiricheș va fi păstrat în perspectiva în care FCSB poate câștiga titlul și să atace calificarea în grupele unei competiții europene. Patronul FCSB visează la grupele Ligii Campionilor, însă drumul este lung.

ADVERTISING

”(n.r. Vă pare rău că l-aţi transferat ăe Chiricheş?) Într-un fel, da, că-mi pare rău pentru bani, că sunt mulţi bani. Într-un fel, eu sunt cel care se poate spune că e vinovatul. L-am vrut foarte mult. Îmi spuneau mulţi că se accidentează, dar îmi pare rău că… Poate ne înţelegem… Să dea Dumnezeu să nu se mai accidenteze, dar sunt mulţi bani, sunt 40.000. De bani îmi pare rău, dar de Chiricheş nu-mi pare rău. Stau să vedem că poate nu se mai accidentează. Poate ne ajută în Liga Campionilor. Să ne aduceţi echipe”, a spus Gigi Becali la Prima Sport.

ADVERTISING

După 518 minute jucate în șapte partide, Vlad Chiricheș a suferit o ruptură musculară în partida cu UTA (1-2, la Arad) din etapa a 7-a din Superliga României.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!