FCSB reacționează în cazul ultimelor zvonuri pe piața transferurilor: "E normal să arunce pe piaţă chestia asta"

FCSB reacționează în cazul ultimelor zvonuri pe piața transferurilor: "E normal să arunce pe piaţă chestia asta"

Mihai Stoica a reacționat după ultimele zvonuri referitoare la posibilele transferuri pe care FCSB le-ar putea efectua în iarnă.

Managerul „roș-albaștrilor” a negat interesul pentru mijlocașul Baba Alhassan de la Hermannstadt.

"A zis clar Gigi că nici nu ştie despre cine e vorba. Chiar m-a întrebat, că toată lumea zice asta, este o invenţie. Nu este dorit Baba Alhassan de FCSB. Dacă probabil cineva are chef să ia bani pe Baba Alhassan, e normal să arunce pe piaţă chestia asta că-l vrea Gigi că atunci poate îl vrea Craiova, CFR-ul, cine plăteşte, că în rest nu ştiu cine plăteşte în România sume pentru transferul unui jucător", a spus Mihai Stoica pentru Orange Sport.

ADVERTISING

"Nu se pune problema, noi avem un sistem clar. Nu-i un jucător rău, are trei duble, ştim foarte bine cine este. L-am urmărit şi anul trecut în Liga 2, juca chiar puţin mai în spate, nu juca aşa avansat. E un jucător interesant, face în ianuarie 23 de ani, dar noi avem acolo… ce să facem? Să dăm bani pe Baba Alhassan ca să stea Olaru sau Edjouma pe bancă? Edjouma mai greu, că Edjouma e puţin mai închizător decât Baba Alhassan. Nu ne interesează", a adăugat oficialul "roș-albaștrilor".

Baba Alhassan are 22 de ani și evoluează la Hermannstadt din 2020.

ADVERTISING

El este cotat la 250.000 de euro de site-ul transfermarkt.com și până acum în acest sezon a marcat 6 goluri în 10 meciuri.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇