FCSB, reacție dură în disputa cu FRF: "Vom pune un antrenor cum e Mihai Ciobanu"

FCSB, reacție dură în disputa cu FRF: "Vom pune un antrenor cum e Mihai Ciobanu"

FCSB a oferit o nouă reacție în disputa pe care o are cu Federația Română de Fotbal legată de numirea unui nou antrenor.

FRF a anunțat că FCSB va fi amendată în cazul în care Mihai Pintilii va rămâne antrenor, chiar și neoficial.

Acest lucru a stârnit furia lui Mihai Stoica. Managerul general de la FCSB susține că Școala de Antrenori a FRF este inutilă deoarece clubul roș-albastru nu găsește un antrenor potrivit.

"Pintilii e salariatul clubului. Nu va mai putea să dea indicații și i se termină perioada de 30 de zile în care exista dispensă. Vom avea antrenor cu licență Pro pe bancă. Cum e Mihai Ciobanu la Botoșani, va fi și la noi antrenor cu licență Pro. Ar fi ideal că acești oameni de la Federație să facă antrenori. Nu să chinuie oameni și să nu iasă antrenori.

ADVERTISING

Avem 200 de oameni și nu putem pune pe nimeni că n-avem pe cine. Dar ei nu îi lasă! Guardiola și Luis Enrique au fost făcuți antrenori în 45 de zile. Dar noi nu vrem să facem așa ceva! Lăsați-i, domnule, pe cei care au fost internaționali cu 30 de meciuri, să poată să devină antrenori într-un timp normal, nu într-o viață de om", a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Mihai Pintilii va rămâne în continuare antrenorul neoficial de la FCSB, dar clubul caută unul cu licență Pro pe care să îl folosească paravan.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!