FCSB primește o recomandare de înlocuitor pentru Florinel Coman: Fostul fotbalist de la CFR Cluj

FCSB primește o recomandare de înlocuitor pentru Florinel Coman: Fostul fotbalist de la CFR Cluj

FCSB primește o recomandare de înlocuitor pentru Florinel Coman (26 de ani), fotbalist care va pleca de la echipă la finalul sezonului.

Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, a declarat că Sebastian Mailat (26 de ani), pe care îl are la echipă, îl poate înlocui cu succes pe Florinel Coman la FCSB.

Iftime e sigur că Mailat, fost jucător la CFR Cluj, poate juca oricând la FCSB, odată cu plecarea lui Florinel Coman.

"Sebi Mailat a făcut un meci extraordinar, este extremă stânga. Acum nu are loc la FCSB, dar va avea dacă intră în formă. Anul trecut a avut 17, 18 goluri la Botoșani. Țin la el, îl apreciez foarte tare și pentru că este al nostru.

ADVERTISING

A avut ofertă bună de plecat în vară, a dat 18 goluri în Liga 1 de la o echipă din subsolul clasamentului. Golurile lui ne-au salvat, este un jucător excepțional. Poate juca la FCSB oricând, are 26 de ani", a spus Valeriu Iftime, la Fanatik Superliga.

Revenit după o accidentare gravă, Sebastian Mailat a strâns doar 44 de minute în două meciuri în acest sezon la FC Botoșani, timp în care a marcat o dată.

Mailat a jucat la CFR Cluj între 2017 și 2019, apoi, cu pauze în care a fost împrumutat, între 2019 și 2022. La CFR Cluj a strâns 33 de meciuri, două goluri și trei pase decisive.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

El e cotat la 550.000 de euro de către Transfermarkt.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!