FCSB poate pierde doi jucători esențiali pentru marele derbi cu Farul

FCSB poate pierde doi jucători esențiali pentru marele derbi cu Farul

FCSB va avea parte de un prim meci incendiar în această duminică, de la ora 21, meci cu CFR Cluj, pe Arena Națională, însă tremură la gândul că doi jucători se pot afla în stare de suspendare pentru meciul următor.

E vorba chiar de meciul cu Farul, la Ovidiu, un meci care practic s-ar juca cu trofeul pe masă, având în vedere contextul, doar un punct între cele două și penultima etapă de play-off. Dar, doi dintre elevii lui Charalambous pot rata acest meci, dacă vor încasa cartonașe galbene în meciul cu CFR.

ADVERTISING

Fundașul central Joyskim Dawa și apărătorul stânga Risto Radunovic sunt la un singur „galben” de suspendare și pot lăsa FCSB cu mari probleme în defensivă pentru partida cu băieții lui Gică Hagi.

Pe de altă parte, Andrea Compagno va fi doar rezervă în partida cu CFR, el revenind după o ușoară accidentare, după ce pe parcursul săptămânii a mers să se trateze la renumita Marijana Kovacevici.

Duminică, până la ora 14, fanii FCSB au achiziționat toate biletele puse la dispoziție pentru derbiul cu ardelenii, și anume 42.000.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Meciul va fi LIVE pe SpotMedia.ro de la ora 21.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!