FCSB nu vrea ca autoritățile să intervină după suspiciunile de la meciul cu FC Voluntari

FCSB nu vrea ca autoritățile să intervină după suspiciunile de la meciul cu FC Voluntari

După ce au acuzat că jucătorii lui FC Voluntari au fost motivați financiar de cei de la CFR Cluj, cei de la FCSB bat în retragere.

Gigi Becali, cel care susținuse această ipoteză, a afirmat că nu-și dorește ca autoritățile să ancheteze acest caz.

„Lăsați-mă, tată, cu el. Să facă mai bine anchetă în casă la el. Mă refer la echipă. Păi el are nevoie de alții ca să îi vină în casă și să vadă ce s-a întâmplat?

Eu dacă vreau să aflu ceva în legătură cu ce este la mine la echipă chem autoritățile statului? Eu nu sunt în stare să aflu ce e la mine în club? Să fie sănătos domnul Pandele și să facă ce vrea el de acum. Eu nu stau să mă cert cu el prin presă. Ce am avut de spus am spus. Nu mă mai interesează ce spune finul meu, Florentin Pandele", a spus Becali pentru ProSport.

ADVERTISING

Anterior, primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele, a cerut intervenția autorităților după ce FCSB a acuzat că jucătorii ilfovenilor au primit câte 3.000 de euro de la CFR Cluj pentru a încurca gruparea lui Toni Petrea.

"Sunt plecat din țară. Sunt într-un pelerinaj. Am fost sunat de către un coleg care mi-a ținut telefonul și am ascultat ce a spus Gigi Becali și nașul lui Florentin Pandele. Voi discuta din poziția de primar și din poziția de fin al lui Gigi Becali. Rog instituțiile statului abilitate, începând din dimineața asta, să înceapă o anchetă dacă ceea ce a spus patronul de la FCSB e adevărat. Dacă întradevăr au fost promiși 1500 de euro, dublați de 3000 de euro din alte surse, cei care au făcut lucrul acesta să plătească. Nu am o asemenea informație. Știu că suntem cu salariile la zi. Facem eforturi foarte mari și suntem foarte atenți cu banii care se cheltuie la echipă", a spus Pandele într-o intervenție la Digi Sport.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!