FCSB îl critică vehement pe Edi Iordănescu: "Îl are pe Maradona, Messi, Neymar și nu îl bagă"

FCSB îl critică vehement pe Edi Iordănescu: "Îl are pe Maradona, Messi, Neymar și nu îl bagă"

FCSB a ieșit la atac după înfrângerea suferită de echipa națională a României în confruntarea cu Muntenegru.

Gigi Becali i-a reproșat lui Edi Iordănescu faptul că nu l-a folosit pe Octavian Popescu în eșecul din Muntenegru.

“Ce să spun despre meci? Sunt de acord cu ce a spus Gică Popescu, ăia nici nu voiau să ne bată. Eu nu vreau să îl cert pe Edi Iordănescu sau să spun altceva, dar tu îl ai pe Maradona şi nu îl bagi în echipa Argentinei? Noi nu am avut ocazii de poartă. Păi Tavi Popescu este cel mai bun jucător din Liga 1. La vârsta lui îţi câştigă meciuri singur. Vreodată la naţionala Argentinei, Maradona a fost lăsat pe bancă?

ADVERTISING

Nu ştiu ce a vrut Edi, dar cum să îl laşi pe Tavi Popescu pe bancă? Păi el e Maradona, Messi, Neymar. Este geniu, îţi câştigă meciurile de unul singur. Noi n-am avut ocazii cu Muntenegru. “Păi de ce l-au băgat pe Tavi Popescu în promo-uri la televizor? Că e cel mai bun. De aia apare în toate promo-urile. Dar nu apare în echipă. Mie îmi place Andrei Ivan, e jucător de echipă naţională, dar cum să joace ca titular?

Da, îl iei, dar nu îl bagi titular. Mihăilă e fotbalist, dar nu joacă la club deloc. Păi nu îl bagi pe Tavi Popescu, dar joci cu Ivan, Mihăilă sau Mitriţă? Eu nu înţeleg această gândire. Tavi Popescu este geniu, îţi câştigă meciurile de unul singur. Nu ai jucători care să facă asta”, a spus Becali pentru Fanatik.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Echipa națională de fotbal a României a pierdut meciul disputat sâmbătă seara cu reprezentativa Muntenegrului, scor 2-0, în prima etapă din Liga Națiunilor.

Mugosa (min.66) și Vukcevic (min.87) au marcat golurile întâlnirii de la Podgorica.

Următorul meci al "tricolorilor" va avea loc marți, tot în deplasare, cu Bosnia și Herțegovina.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!