FCSB îi răspunde lui Vadim Rață după declarațiile mijlocașului

FCSB îi răspunde lui Vadim Rață după declarațiile mijlocașului

FCSB i-a răspuns lui Vadim Rață după declarațiile făcute de acesta în urmă cu câteva zile.

Managerul general Mihai Stoica susține că decizia ca Rață să plece de la FCSB i-a aparținut strict lui Gigi Becali.

”A spus adevărul, a luat nişte bani, nu s-a întâmplat nimic. Mie îmi pare foarte rău, pentru că aveam încredere în el. Acolo a greşit, când a spus 'sunt deciziile lor'. Nu, nu sunt deciziile lor. Sunt deciziile lui. Normal că nu am… ce putem să facem? Proprietarul echipei ia deciziiile, nu avem noi cum să îl convingem, dacă el vrea să ia o decizie, să nu o ia.

ADVERTISING

Până la urmă, nici nu ştii cum să spui, a pierdut nişte bani sau a salvat nişte bani. A spus că nu o să mai joace niciodată, din punctul lui de vedere, a salvat nişte bani. Nu e primul jucător… Vukusic a păţit la fel. Vucur a jucat suficient, ne-a scos din Europa, nu trebuia să îmi aduci aminte. Gigi e un om imprevizibil. Deciziile pe care le ia… ”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

"E totuși o dezamăgire pentru că eu cred că puteam să fac față acolo. Nu vreau să mă compar cu fotbaliștii mari, dar ați văzut că până și ei au nevoie de timp pentru acomodare când schimbă clubul. Să vă mai spun și că mie agentul imobiliar nu a reușit să-mi găsească un apartament, ca să mă mut mai aprope de Berceni, în două săptămâni… Deci ce să mai zic de mine, să mă acomodez acolo?

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

A fost o perioadă foarte scurtă. Am ajuns la echipă, am făcut un antrenament, iar a doua zi m-a băgat în meci. Al doilea meci, peste trei zile, am făcut doar antrenamente de tactică. Am jucat în spatele vârfului. La al treilea meci când am ieșit în prima repriză m-a băgat în bandă, deci nu în poziția mea”, a spus Vadim Rață la finalul meciului Voluntari - Rapid.

Rață a ajuns la FCSB pe 12 august și a jucat doar 63 de minute pentru "roș-albaștri".

Cu toate acestea, Gigi Becali a considerat că mijlocașul adus de la FC Voluntari nu este ceea ce-și dorește la echipă și l-a anunțat că nu mai face parte din lot.

ADVERTISING

325.000 de euro a plătit FCSB pentru transferul lui Rață de la FC Voluntari.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!