FCSB îi cere demisia lui Edi Iordănescu: "E cel mai slab antrenor din istoria echipei naționale"

FCSB îi cere demisia lui Edi Iordănescu: "E cel mai slab antrenor din istoria echipei naționale"

FCSB i-a cerut demisia lui Edi Iordănescu prin vocea patronului Gigi Becali.

Acesta susține că Edi ar trebui să arate că are onoare și să plece de urgență de la echipa națională.

„Ce pot, mă, tată să mai comentez după aceste umilințe? Vreau doar să-i transmit lui Edi că dacă are pic de onoare…demisia de la prima oră. Dacă ai pic de demnitate, du-te, bă nene Edi și lasă-ne! Ești cel mai slab selecționer din istoria României. Cea mai mare rușine. Ce mai mare lipsă de demnitate, cea mai mare lașitate. Dar, dacă el se uită în oglindă și se vede cel mai frumos și cel mai tare, atunci ce mai vreți voi de la acest om?

ADVERTISING

El se crede cel mai bun din lume și cel mai bun antrenor. Nu ascultă de niciun un sfat. După meciul ăsta el trebuie să iasă și să își ceară scuze: Domnilor, sunt depășit, nu mi-am dat seama că sunt slab. Mă iertați! Nu pot să fac față la echipa națională. Într-un loc normal el trebuie să își prezinte demisia încă de la prima oră a acestei zile. Dar nu e bărbat și nu va demisiona. Are în el cea mai mare lașitate. O să ajungem cu el nu în lumea a treia, ci în lumea a patra, iar Răzvan Burleanu doarme pe el. O să desfacă capsula peste 100 de ani”, a spus Becali, citat de prosport.ro.

ADVERTISING

Echipa națională a României a fost învinsă pe teren propriu în Liga Națiunilor, scor 0-3, cu Muntenegru.

România a încheiat partida în genunchi, iar fanii au scandat demisia la unison și l-au cerut selecționer pe Gică Hagi.

În celălalt meci din grupă, Bosnia a învins Finlanda cu 3-2.

După rezultatele din această etapă, clasamentul grupei arată astfel: 1. Muntenegru 7p, 2. Bosnia 6p, 3. Finlanda 5p, 4. România 3p.

România va mai disputa două meciuri în Liga Națiunilor, cu Finlanda (deplasare, pe 23 septembrie) și Bosnia (acasă, pe 26 septembrie).

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!