FCSB face prima mutare pentru sezonul următor: "Concurența este benefică"

FCSB face prima mutare pentru sezonul următor: "Concurența este benefică"

FCSB face deja o mutare pentru noul sezon și știe care e primul jucător pe care Elias Charalambous îl va avea sub comandă.

Mijlocașul Valentin Gheorghe a anunțat că va reveni la FCSB după ce turcii de la Umraniyspor au decis să nu îl păstreze.

"Da, mă voi întorce la FCSB, încă am contract pe următorii trei ani. Eu aştept să termin aici (n.r. - Umraniyespor) contractul şi vom vedea ce o să fie. Sincer? Este o concurenţă benefică (n.r. - cu Corea, Miculescu şi Sorescu) pentru fiecare dintre noi, pentru a deveni mai buni.

ADVERTISING

Este o lupta strânsă în acest an (n.r. - la titlul Superligii), un play-off disputat cu cele mai bune echipe. Sper că FCSB să câştige campionatul!", a declarat Vali Gheorghe pentru Orangesport.ro.

Valentin Gheorghe a prins 22 de meciuri în acest sezon, dintre care 9 ca titular. El a marcat un gol pentru echipa din Turcia. Gheorghe mai are un gol în Cupa Turciei.

Fotbalistul în vârstă de 26 de ani ar putea rezolva problema din banda dreaptă de la FCSB, în condițiile în care Cordea și Miculescu sunt în scădere de formă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Înainte să fie transferat în Turcia, Gheorghe marcase 7 goluri și a dat 3 pase decisive în meciurile disputate pentru FCSB.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!