FCSB face o propunere pentru play-off-ul Superligii și anunță că merge în instanță: "Am vorbit cu avocații"

FCSB face o propunere pentru play-off-ul Superligii și anunță că merge în instanță: "Am vorbit cu avocații"

FCSB a făcut, miercuri, o propunere pentru play-off-ul Superligii și a anunțat că e gata de un proces.

Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB a anunțat că va solicita echipelor calificate, la intrarea în play-off, fiecare dintre ele să-și poată alege cinci meciuri în care să fie arbitrate de arbitri străini.

Becali a spus că e gata să meargă în instanță în cazul în care primește un refuz din partea Federației Române de Fotbal, pe care a atacat-o prilejul meciului Oțelul - FCSB 1-1.

Omul de afaceri a susțin că echipa sa a fost dezavantajată la faza golului anulat marcat de Joyskim Dawa în minutul 86, după o semnalizare a arbitrului că mingea ar fi ieșit din teren în prealabil, la centrarea lui Cristi Ganea.

ADVERTISING

"Ne-au scos mingea din poartă. Pentru ce avem VAR? E incompetență, dușmănie împotriva mea. Tupeul ăsta al federației, ei sunt stăpâni și fac ce vor. Dacă se întâmplă asta în play-off? O să propunem, fiecare echipă din play-off să-și aleagă cinci meciuri pe care să le joace cu arbitri străini. Am vorbit cu avocații. Facem cerere, nu ne dă, o atacăm în instanță, mi-a scos mingea din poartă", a spus Gigi Becali.

Oțelul - FCSB s-a terminat 1-1, în etapa a 2-a din grupele Cupei României.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!