FCSB face două schimbări pentru meciul cu UTA: Cum arată echipa probabilă

FCSB face două schimbări pentru meciul cu UTA: Cum arată echipa probabilă

FCSB face două schimbări în echipă pentru meciul cu UTA, față de partida cu Petrolul, câștigată cu 4-1 în fața „Lupilor galbeni”, pe Arena Națională.

FCSB este, din nou, nevoită să schimbe echipa de start. Pentru meciul cu UTA, „roș-albaștri” pregătesc două schimbări în primul „11”.

Andrea Compagno, omul convocat pe lista preliminară a naționalei Italiei de către Roberto Mancini, va fi suspendat și va ieși din echipă după ce a marcat o dublă contra Petrolului. Locul său în primul "11" va fi luat, cel mai probabil, de Billel Omrani.

ADVERTISING

De asemenea, Malcom Edjouma va reveni printre titulari, după ce a fost rezervă, dar a marcat un gol spectaculos din foarfecă împotriva Petrolului. Pentru revenirea lui Edjouma la mijlocul terenului, Octavian Popescu va "sări" din schemă, cel mai probabil, cum Florinel Coman e denatins în acest moment, așa cum a anunțat conducerea.

Cum Popescu nu poate intra în flancul stâng, va lua probabil loc pe bancă și David Miculescu va fi folosit în dreapta atacului, ori Andrei Cordea.

Mihai Stoica a anunțat revenirea lui Malcom Edjouma printre titulari în meciul UTA - FCSB. "Așa a fost discuția, intri repriza a doua, dar neapărat dai gol din foarfecă. Nu, Edjouma n-a început meciul ăsta (n.r. - FCSB - Petrolul 4-1), va începe meciul cu Aradul", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISING

Astfel, echipa probabil ă FCSB din deplasarea de la UTA: Târnovanu - Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Șut, Edjouma - Cordea, Omrani, Coman.

Meciul UTA - FCSB se joacă duminică, 5 martie, de la ora 21:00, în etapa a 29-a din Superligă.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!