FCSB, convinsă că a găsit piesa lipsă din "puzzle-ul" echipei: "Ne lipsea"

FCSB, convinsă că a găsit piesa lipsă din "puzzle-ul" echipei: "Ne lipsea"

FCSB este convinsă că a găst piesa lipsă din „puzzle-ul” echipei în acest final de sezon, în care e aproape de primul titlu de campioană după 9 ani.

Prin vocea lui Mihai Stoica, FCSB a subliniat importanța unuia dntre jucătorii care au intrat recent în primul 11, după o perioadă în care n-a jucat foarte mult.

Este vorba despre David Miculescu, căruia Stoica i-a lăudat prestațiile din ultimele trei meciuri, cu Farul, Universitatea Craiova și CFR Cluj. Oficialul "roș-albaștrilor" este convins că Miculescu este atacantul cu gabarit care lipsea din echipa FCSB.

ADVERTISING

"Cred eu, am spus mereu cu convingere, că ne lipsea ceva. Un vârf cu gabarit. A venit Miculescu. Din minutul 70 al meciului pe care l-a jucat la Ovidiu cu Farul a intrat, a făcut… Meciul ăla l-am terminat foarte bine, cu Craiova a jucat foarte bine, acum a jucat excepțional", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

David Miculescu a marcat de patru ori şi a livrat o pasă de gol în 35 de meciuri (1189 de minute) în toate competiţiile sezonului la FCSB.

El este cotat la 800.000 de euro de către Transfermarkt.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!