FCSB clarifică situația lui Florinel Coman, după anunțul plecării de la echipă

FCSB clarifică situația lui Florinel Coman, după anunțul plecării de la echipă

FCSB a clarificat, marți, situația lui Florinel Coman, a cărui plecarea fusese anunțată recent.

Prin vocea lui Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație, FCSB a oferit clarificări în privința situației lui Florinel Coman.

Qatarezii de la Al Duhail sunt gata să-i achite clauza de reziliere, dar, pentru moment, nu s-au înțeles cu jucătorul.

Stoica a precizat că nu vrea să-l influențeze în vreun fel pe Coman și a explicat ce trebuie să se întâmple cu exactitate pentru ca Al Duhail să achite clauza de reziliere de 5 milioane de euro a golgheterului campioanei României.

ADVERTISING

"Cu Coman n-am vorbit absolut deloc, am zis să-i lăsăm în pace să nu-i mai… Nu s-a achitat clauza, nu. Să se achite clauza noi trebuie să emitem o factură, iar noi trebuie să primim ok-ul de la Florinel ca să emitem factura. El trebuie să se înţeleagă cu clubul respectiv, iar el nu cred că s-a înţeles cu clubul, că ne-ar fi anunţat.

Noi am vorbit doar cu un intermediar, care a zis că clubul e pregătit să achite clauza, că o să trimită un mail ca să emitem factura, dar Florinel trebuie să se înţeleagă cu ei şi nu cred că s-a întâmplat până la ora asta.

ADVERTISING

Nu vreau sub nicio formă să vorbesc cu Florinel să-l influenţez, vreau să fie concentrar la echipa naţională şi are timp să-şi decidă viitorul. Florin e major şi ştie ce are de făcut. La noi chestia e clară, cine plăteşte clauza nu putem combate asta. Noi doar emitem factura", a declarat conducătorul de la FCSB, Mihai Stoica, la Prima Sport.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!