FCSB clarifică momentul controversat de la meciul cu Nordsjaelland: "Stăteam și ne dădeam pumni în cap în vestiar"

FCSB clarifică momentul controversat de la meciul cu Nordsjaelland: "Stăteam și ne dădeam pumni în cap în vestiar"

FCSB a clarificat momentul controversat apărut la meciul cu Nordsjaelland.

În partea secundă, după ce danezii au rămas în inferioritate numerică, FCSB avea pregătită schimbarea lui Valentin Gheorghe cu Andrea Compagno.

Mai mulți specialiști au criticat decizia și au spus că schimbarea trebuia anulată, iar cei de la FCSB au explicat cum a decurs totul. Acum, managerul general Mihai Stoica regretă introducerea lui Gheorghe.

"A fost un moment de uluială. Valentin Gheorghe era pregătit să intre, schimbarea era pregătită. Nu s-a mai gândit nimeni să se schimbe schimbarea. Nu mă absolv de vină, pur și simplu am gândit-o toți dar nimeni nu a spus hai să facem. Și după aia stăteam în vestiar și ne dădeam cu toții cu pumnii în cap că n-am avut ideea asta. Cineva trebuie să își asume și responsabilitatea", a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISING

Amintim că FCSB a terminat la egalitate, scor 0-0, cu Nordsjaelland, în prima manșă a turului 3 preliminar din Conference League.

Manșa retur are loc joi, de la ora 19:30.

Câștigătoarea se va duela în play-off cu învingătoarea dintre Sabah și Partizan Belgrad. Azerii au câștigat cu 2-0 în tur.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!