FCSB, CFR Cluj, Universitatea Craiova și Sepsi OSK în Turul 3 din Conference League

FCSB, CFR Cluj, Universitatea Craiova și Sepsi OSK în Turul 3 din Conference League

Fanii fotbalului din țara noastră vor avea un nou mijloc de săptămână plin. Miercuri și joi, FCSB, CFR Cluj, Universitatea Craiova și Sepsi OSK vor disputa primele meciuri din turul 3 preliminar al Conference League. Toate cele patru echipe au ajuns în această fază a competiției în care adversarii vor fi însă ceva mai dificili.

Astfel, FCSB va evolua miercuri, de la ora 21:30, în deplasare cu slovacii de la Dunajska Streda. Ziua de joi este rezervată pentru celelalte trei echipe. CFR Cluj va juca pe teren neutru în Turcia contra bielorușilor de la Shakhtyor Soligorsk de la ora 20:00, în timp ce Universitatea Craiova va merge în Polonia pentru duelul cu ucrainenii de la Zorya Luhansk, într-o confruntare ce începe la ora 20:30. Sepsi OSK va evolua, în schimb, pe teren propriu, de la ora 21:00, contra suedezilor de la Djurgardens.

Dacă în turul precedent echipele noastre au avut adversari mai slabi cotați, din țări precum Andorra, Georgia, Albania ori Slovenia, lucrurile se schimbă acum. Adversarii sunt ceva mai puternici și confruntările se anunță a fi mai echilibrate. Acest lucru iese și din cotațiile făcute de specialiștii la pariuri sportive. Concret, FCSB este cotată cu 2.30 pentru o victorie la Dunajska Streda, în timp ce slovacii au cota 2.90. Egalul are cota 3.20. Cât privește meciul lui CFR Cluj, cota pentru victorie a formației lui Dan Petrescu este 1.95 (egalul are cota 3.15, iar succesul gazdelor 3.85). Și pe Universitatea Craiova o așteaptă un meci echilibrat, având cota 2.65 la victorie (egalul are 3.05, iar succesul ucrainenilor are 2.60), în timp ce Sepsi are 3.00 la victorie (egalul are 3.00, iar victoria suedezilor are 2.45).

ADVERTISING

În cele ce urmează, vă oferim o scurtă avancronică a partidelor din Conference League și 3 ponturi pentru cei interesați de pariuri pe fotbal.

FCSB suferă în apărare și întâlnește o echipă cu un atac bun

FCSB a schimbat toți fundașii centrali în această vară, iar la echipă au ajuns jucători precum Tamm, Bouhenna și Dawa. Toți au fost însă inconstanți și până acum niciunul nu a convins în totalitate. Drept dovadă, echipa a încasat gol în toate cele cinci meciuri oficiale disputate în acest sezon. Cât privește atacul, echipa a suferit în startul sezonului, dar de la venirea lui Nicolae Dică antrenor a punctat în fiecare partidă. Mai mult, s-a întărit în ofensivă și i-a adus pe David Miculescu și Bogdan Rusu.

În ce privește formația slovacă, Dunajska este genul de echipă căreia îi place să atace. A disputat 7 meciuri oficiale în acest sezon și de fiecare dată a marcat. Iar în ultima repetiție înaintea confruntării cu FCSB a câștigat cu 3-0. Așadar, jucătorii au un moral bun și putem asista la un meci cu goluri de ambele părți. Cota pentru ambele marchează este 1.78.

COTA-1-FCSB

CFR Cluj nu trece prin cea mai bună perioadă, dar întâlnește o echipă slab cotată

CFR Cluj nu mai are startul de sezon precum cel din stagiunea precedentă când a avut șapte victorii în primele șapte meciuri de campionat. Formația suferă în defensivă, iar Dan Petrescu este nemulțumit de transferurile efectuate. Totuși, CFR Cluj este echipa clar mai bună, mai valoroasă și mai experimentată. Mai mult, partida se dispută în Turcia, pe teren neutru, ceea ce poate fi un alt avantaj.

ADVERTISING

Bielorușii în schimb nu au trecut niciodată de turul 3 preliminar al competițiilor europene în ultimii șapte ani. Se opresc în fazele de început, de obicei când întâlnesc echipe mai valoroase sau mai experimentate. Uneori cedează chiar și cu echipe mult mai slab cotate precum Fola Esch din Luxemburg, așa cum s-a întâmplat anul trecut. Așadar, CFR Cluj este favorită la victorie, cota fiind 1.95.

COTA-2-CFR

Universitatea Craiova nu se regăsește sub comanda noului antrenor

Startul sezonului nu este prea bun pentru Universitatea Craiova, echipa care a obținut o singură victorie, contra celor de la Vllaznia Shkoder. Laszlo Balint nu a confirmat ca antrenor, iar pe oltenii îi așteaptă un meci destul de dificil contra celor de la Zorya Luhansk din Ucraina. Această echipă a fost prezentă anul trecut în grupele Conference League, unde a terminat pe locul 3, fiind depășită doar de AS Roma și Bodo/Glimt. Ucrainenii trec însă printr-o situație dificilă din moment ce au pierdut mai mulți jucători important în ultima perioadă.

ADVERTISING

În plus, nici nu au mai disputat meciuri oficiale și partida va avea loc pe teren neutru, în Polonia. Dar cum oltenii nu sunt nici ei în formă, e de așteptat un start echilibrat, astfel că poate fi luat în calcul un pariu pe rezultat de egalitate la pauză. Cota pentru acest pariu este 2.00 la agențiile online.

COTA-3-CRAIOVA

Sepsi întâlnește liderul din Suedia

Sepsi pare a fi echipa care are pe hârtie cel mai dificil adversar. O va întâlni pe Djurgardens, lidera clasamentului din campionatului Suediei după 16 etape disputate. Djurgardanes este echipa eliminată sezonul precedent din Europa League de CFR Cluj în turul 3. 

În actuala stagiune a Conference League, suedezii au trecut de croații de la Rijeka. Sepsi poate profita de avantajul terenului propriu în tur, mai ales că formația lui Cristiano Bergodi joacă excelent, având nouă victorii la rând acasă.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.