FCSB acuză CFR Cluj de practici necurate

FCSB acuză CFR Cluj de practici necurate

Conducerea FCSB a acuzat CFR Cluj de practici necurate făcute în ultimul an.

Managerul Mihai Stoica îi bănuiește pe cei de la CFR Cluj că au semnat cu Cristian ădean de la FCSB și Rachid Bouhenna de la Sepsi cât timp erau încă jucătorii acestor echipe, iar aceștia au avut evoluții slabe în confruntările cu gruparea din Gruia.

"Măcar s-au convins unii că nu ne ocupăm de mizerii. Nici cu Clinceni, nici cu Botoșani. Nu același lucru se poate spune despre alții. Bălgrădean, Bouhenna… i-au luat în ordine alfabetică? Nu știm. Știm doar că i-au luat. De când? Nici asta nu știm”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

ADVERTISING

De asemenea, Stoica spune că FCSB este victima arbitrilor în acest sezon.

"Poate că n-am jucat ce ne așteptam, dar nu uitați că arbitrii ne-au scos mingea din poartă la ultima fază a meciului. Așa cum, la Craiova, Kovacs n-a dat penalty cu eliminare la 0-0, cu Sepsi, la 1-1, Șovre i-a schimbat decizia lui Colțescu de la 30 metri și omul s-a răzgândit, n-a mai dat penalty. Chivulete nu s-a răzgândit când l-a văzut pe Vașvari plin de sânge. Nu s-a putut uita la el. Sensibil.

Sigur, CFR a avut penalty cu noi la Șut, doar că a egalat în prelungiri, deci n-a prea fost mare viciere, așa cum a fost la meciul tur, cu hențul lui Camora. La presupusul penalty la Roman în Botoșani - Steaua, doar dacă nu vrei, nu vezi că fostul nostru jucător îl calcă prima dată pe Crețu. Iar când spui că la Olaru n-a fost penalty, te descalifici. Doar că n-ar fi prima oară. Nici a doua", a mai spus Stoica.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!