FCSB a recuperat doi jucători

FCSB a recuperat doi jucători

Antrenorul FCSB, Anton Petrea, a precizat că jucătorii Olimpiu Moruţan şi Dragoş Nedelcu, aflaţi în perioada de refacere după accidentări mai vechi, au reintrat în programul echipei sale.

„Principala mea preocupare în această perioadă este refacerea jucătorilor după meciuri. Antrenamentele le facem în aşa măsură încât jucătorii să fie sută la sută apţi la ora jocului. Momentan suntem bine, astăzi au intrat în programul echipei şi Moruţan şi Nedelcu, probabil că vor face parte din lot pentru jocul următor. Am discuţii cu jucătorii, pentru că vreau să ştiu gradul lor de oboseală după aceste jocuri. Sper ca până la ora jocului să iau cea mai bună decizie şi să trimitem cel mai potrivit ’11’ la momentul acesta”.

ADVERTISING

Anton Petrea consideră că formaţia sa va avea o partidă dificilă cu FC Argeş în următoarea etapă de campionat, piteştenii fiind foarte disciplinaţi şi periculoşi, mai ales pe fazele fixe.

"Avem un meci de campionat dificil, cu un adversar în revenire de formă, care este neînvins în acest de debut de retur. Au câştigat ultimul meci din deplasare pe final, asta înseamnă că sunt o echipă organizată, care aleargă foarte mult, disciplinată şi foarte periculoasă la fazele fixe, mai ales pe finalurile de meci, care sunt foarte bune. Asta înseamnă că sunt foarte bine pregătiţi fizic. Nouă nu ne rămâne decât să ne facem jocul nostru ofensiv şi să căutăm să marcăm şi să câştigăm acest meci. Cei de la FC Argeş sunt foarte periculoşi la fazele fixe, plus contraatacurile, trebuie să fim foarte atenţi şi concentraţi pe toată durata partidei şi să tratăm fiecare fază cu toată concentrarea şi seriozitatea", a declarat Petrea, luni, într-o conferinţă de presă.

ADVERTISING

Partida FC Argeş - FCSB, din cadrul etapei a 19-a a Ligii I, se va disputa marţi, de la ora 19:45, la Piteşti.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇