FCSB a primit răspunsul după oferta pentru Kevin Boli: "Pleacă pentru un preț potrivit"

FCSB a primit răspunsul după oferta pentru Kevin Boli: "Pleacă pentru un preț potrivit"

FCSB a primit răspunsul după ce l-a ofertat pe Kevin Boli de la FC Botoșani.

Patronul moldovenilor, Valeriu Iftime, a anunțat că a refuzat oferta de 30 de mii de euro făcută de FCSB. Iftime a precizat că refuză un schimb și că îl lasă pe Boli la FCSB pentru o sumă mai mare.

"Nu am avut o discuție foarte serioasă sau foarte aplicată despre Boli. Am văzut niște becalisme date așa, că-l ia cu 30 de mii de euro, cu 25 de mii de euro. Așa enormitate n-am mai văzut de mult spusa! Cum să-l ia cu această sumă? El este jucătorul nostru până la finalul acestui sezon. Poate să-l semneze din decembrie pentru în vară. El poate pleca pentru un preț rezonabil.

ADVERTISING

FCSB are nevoie de un fundaș central, iar Boli are o ofertă din altă parte din România. Aștept oferta celor de la FCSB. Nu mă gândesc la un schimb cu ei. Bouhenna nu este în filosofia lui Mihai Teja, iar pe Haruț nu îl vrea. Boli pleacă pe un preț potrivit. Am stabilit prețul potrivit, dar nu pot să vi-l spun. Cumpărătorul îl știe", a spus Valeriu Iftime la Pro Arena.

Ajuns la 31 de ani, Boli s-a întors în România la FC Botoșani, țară în care a înregistrat cele mai mari performanțe ca fotbalist.

Gică Hagi l-a transferat din Belgia, de la Mouscron, în 2015, s-a impus instant și a fost titular în echipa care a câștigat titlul.

ADVERTISING

Apoi, în 2017, Boli a prins un transfer la CFR Cluj, iar Dan Petrescu l-a cerut special în China în 2018, la Guizhou Hengfeng.

S-a întors la CFR Cluj în sezonul 2019/2020 și a reușit să câștige încă un titlu cu gruparea din Gruia înainte să plece la Samsunspor.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!