FCSB a primit răspunsul după oferta pentru Bauza: "Există interes mare"

FCSB a primit răspunsul după oferta pentru Bauza: "Există interes mare"

FCSB a primit răspunsul după ce l-a ofertat pe mijlocașul Juan Bauza de la U Craiova 1948.

Adrian Mititelu a anunțat că îl lasă pe Bauza la FCSB doar pentru 5 milioane de euro.

"Da, există interes mare de la FCSB pentru Bauza, dar este exclus să plece. Nu poate să ajungă acolo pentru că el are o valoare mult mai mare. Așa este, și la Compagno am spus la fel, dar diferența dintre ei este mult mai mare. Eu nu spun că nu-l dau la FCSB. Eu mi-am schimbat politica și nu mai vreau acel Adrian Mititelu care nu vindea nimănui. Am fost considerat după aia prostul României și se spunea că nu știu să facă management fotbalistic.

ADVERTISING

Acum mi-am revenit, nu mai sunt prostul de atunci. Dacă FCSB și chiar CS U vor să cumpere jucători, îi vând, n-am nicio problemă. Domnul Rotaru are bani. Să-mi dea și mie 5 milioane și îl dau pe Bauza. Care e problema? Eu sunt sărac. Îmi mai trebuie 5 milioane ca să termin baza. Cum să creștem? Eu nu am afaceri cum au domnii Șucu, Becali sau Rotaru. Eu trebuie să supraviețuiesc și vreau să arăt că știu să fac și eu management sportiv. Dacă FCSB vrea să cumpere un jucător și acceptă prețul, îl dau", a spus Adrian Mititelu la Pro Arena.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Juan Bauza are 26 de ani și evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv. El a fost transferat de Craiova pentru 150 de mii de euro.

Bauza are 2 pase decisive în 3 meciuri din acest sezon, dar apoi s-a accidentat. El va reveni la mijlocul lunii septembrie.

Sezonul precedent, el a dat 5 goluri și 5 pase decisive în 25 de meciuri.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!