FCSB a primit răspunsul după interesul pentru Philip Otele: CFR Cluj i-a stabilit prețul

FCSB a primit răspunsul după interesul pentru Philip Otele: CFR Cluj i-a stabilit prețul

CFR Cluj a stabilit prețul lui Philip Otele (24 de ani), atacantul lateral pe care FCSB l-a trecut pe lista de transferuri.

Prin vocea lui Nelu Varga, patronul echipei, CFR Cluj a anunțat că este gata să se despartă de Philip Otele, chiar dacă acesta poate ajunge la o rivală din campionat, în schimbul a 6 milioane de euro.

Varga a spus că este gata să negocieze cu oricine ofera suma de transfer pe care o dorește în schimbul nigerianului despre care presa internațională a scris că Napoli sau Brighton îl urmăresc.

ADVERTISING

”Eu sunt om de afaceri, sunt gata să negociez cu oricine. Dacă Gigi vrea să îl ia pe Otele și să facă spectacol, eventual în Liga Campionilor, atunci trebuie să plătească 6 milioane de euro pentru acest jucător fantastic.

Și acesta este un preț prietenesc, pentru că suntem aici în România, pentru campionatele de afară este mai mult. Deci Gigi poate să bage 6 milioane în cont și îl va avea pe jucător, să facă spectacol în Liga Campionilor”, a declarat patronul CFR-ului, conform Fanatik.

Philip Otele a marcat de 13 ori și a livrat șapte pase decisive în 38 de meciuri (2445 de minute) jucate în toate competițiile sezonului la CFR Cluj.

ADVERTISING

El este cotat la 1,5 milioane de euro de către Transfermarkt.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!