FCSB a dat răspunsul după oferta primită pentru Andrea Compagno: Răsturnare de situație

FCSB a dat răspunsul după oferta primită pentru Andrea Compagno: Răsturnare de situație

FCSB a dat răspunsul după oferta primită pentru transferul lui Andrea Compagno (27 de ani), atacantul trecut pe lista neagră.

O echipă din China a oferit 100.000 de euro pentru transferul lui Compagno, însă FCSB nu vrea să-i dea drumul să plece pentru această sumă. A cerut 200.000 de euro, iar transferul a picat, în mare parte, a anunțat Gigi Becali, patronul „roș-albaștrilor”.

Becali a explicat că Andrea Compagno mai are o ofertă de 450.000 de euro din Turcia și că ar vrea să o accepte pe aceea, însă italianul nu-și dorește să plece. Astfel, atacantul a fost rechemat la antrenamente și ar putea să apară din nou pe teren pentru FCSB.

ADVERTISING

"Avem ofertă din China, au dat 100.000 de euro, dar și din Turcia, avem ofertă de 450.000. Am trimis contraofertă în China, de 200.000. A, bine, dacă e vorba așa… Nu mai plec. Bine, mă, atunci să vii la antrenamente de mâine. Că nu vreau să-l dau cu 100.000 de euro.

Au zis că în vară termină contractul, dar eu dacă vreau să-mi pun ambiția activez al doilea contract. O să-l activez al doilea contract și îl țin pe bară. Na, mă, dacă tu chiar crezi că faci tu… Stai în tribună și gata, ca să vezi cum e.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Îl am pe Compagno, jucătorul meu, dar eu n-am atacant. Nu am jucători. La antrenamente și putem să-l vedem la joc, de ce să nu-l vedem?", a declarat Gigi Becali, la Orange Sport.

Compagno a jucat 23 de meciuri (1301 minute) în toate competițiile sezonului la FCSB, timp în care a marcat de patru ori.

El este cotat la 2,3 milioane de euro de către Transfermarkt.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇