FCSB a dat răspunsul după oferta primită de la Dinamo pentru Andrea Compagno

FCSB a dat răspunsul după oferta primită de la Dinamo pentru Andrea Compagno

FCSB a dat, marți, răspunsul după oferta primită de la Dinamo pentru transferul lui Andrea Compagno (27 de ani).

Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB a anunțat că Andrea Compagno are șanse mici să ajungă la Dinamo, după ce alte cluburi din străinătate au făcut oferte pentru italian, care acum trebuie să-și decidă viitorul.

După anunțul lui Andrei Nicolescu, oficial la Dinamo, că există interes pentru Compagno, Becali a anunțat în ce condiții se va despărți de Andrea Compagno, pe care nu-l mai vrea la echipă, chiar dacă mai are contract.

ADVERTISING

„Tată, eu nu știu nimic și nici nu mă interesează ce a spus Nicolescu ăla, că a vorbit el cu Meme sau nu mai știu ce. Cu mine nu a vorbit nimeni, iar Compagno trebuie să se decidă unde pleacă în străinătate. Daja încep să mă enervez când zi de zi tot sunt întrebat de Compagno.

Ca să îl transferi pe Compagno de la FCSB trebuie ca eu să fiu de acord cu suma de transfer, iar tu, ca echipă, trebuie să ai și bani să îi plătești salariul lui Compagno. V-am mai spus că eu am acceptat ofertele pentru el. Aștept să se decidă mai repede. Nu mă mai întrebați cai verzi pe pereți de Dinamo. Hai să fim serioși!”, a declarat Gigi Becali, conform ProSport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Andrea Compagno a jucat 23 de meciuri (1301 minute) în toate competițiile sezonului la FCSB, timp în care a marcat de patru ori.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!