FC Argeș a pus ochii pe un jucător de la FCSB chiar înainte de meciul direct

FC Argeș a pus ochii pe un jucător de la FCSB chiar înainte de meciul direct

FCSB și FC Argeș vor evolua în meci direct duminică seara în Superligă, însă cu câteva ore înainte de joc argeșenii au făcut o ofertă interesantă pentru un fotbalist în roș-albastru.

Vorbind despre dificultățile de lot pe care le traversează cei de la FCSB, președintele lui FC Argeș, fostul mare fotbalist Jean Vlădoiu a vorbit despre unul dintre jucătorii care azi l-ar putea înlocui pe Risto Radunovici, accidentat.

Modul prin care Dică încearcă să-i "trezească" pe jucătorii FCSB: Ce a făcut în vestiar

ADVERTISING

E vorba de tânărul Alexandru Pantea, pe care îl apreciază foarte mult: "Apărarea e punctul lor nevralgic. De la mijloc în sus sunt foarte puternici și au jucători care pot face diferența. E singurul lor punct slab. Dacă vom reuși să ducem mingea către mijlocul lor vom avea o șansă, pentru că ei vor dori să marcheze repede și vor veni în presing. Lipsesc Dawa și Radunovici, dar mie Pantea îmi place foarte mult! Oh, foarte mult! E un jucător tânăr, de perspectivă și e foarte valoros. Îmi place foarte mult acest copil! Nu cred că va fi o diferență foarte mare că nu e Radunovici. Mi l-aș dori din iarnă să joace meci de meci la noi! Merită să joace mai mult și acolo e greu", puncta fostul atacant al Stelei pentru cotidianul Fanatik.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Dawa și Radunovici sunt marii absenți pentru FCSB în această seară, o seara în care totuși poate debuta la gazde, de la ora 21.30, pe Arena Națională, chiar Billel Omrani, fost campion în 5 rânduri cu CFR Cluj.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!