Fatih Terim, pus la zid pentru o decizie luată în privința lui Moruțan

Fatih Terim, pus la zid pentru o decizie luată în privința lui Moruțan

Fatih Terim este tras la răspundere după ce Galatasaray a înregistrat doar un rezultat de egalitate, sâmbătă seara, pe teren propriu, cu modesta Altay.

Antrenorul lui Galatasaray, suspendat pentru acest joc, a început meciul cu Moruțan pe banca de rezerve, o decizie care i-a revoltat pe fanii grupării din Istanbul, dar și pe jurnaliștii turci.

"Dacă nu-l ai pe Cicâldău, depistat pozitiv la Covid-19, de ce Moruțan, omul responsabil cu pasele, este lăsat pe banca de rezerve timp de 70 de minute?", se întreabă jurnaliștii turci.

ADVERTISING

"Nu este posibil să joci fără un mijlocaș de creație! Și nu se justifică scuza că l-ai odihnit pentru meciul cu Lazio, pentru că are 20 și ceva de ani, nu are cum să nu facă față la două meciuri într-o săptămână", continuă aceștia.

2-2 a fost scorul întâlnirii dintre Galatasaray și Altay, din etapa a 15-a a primei ligi de fotbal din Turcia.

Dervisoglu (min.34) și Diagne (min.79) au marcat pentru gazde, respectiv Pinares (min.17) și Bamba (min.86) au punctat pentru Altay.

Olimpiu Moruțan a fost introdus pe teren în minutul 69, în locul lui Antalyali.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Alexandru Cicâldău a fost depistat pozitiv la Covid-19 în această săptămână și va reveni pe teren peste aproximativ două săptămâni.

6 este locul ocupat de Galatasaray în Super Lig din Turcia.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇