Fanii Stelei, implicați într-o bătaie ca în filme în Olanda: "Huliganii români s-au deghizat"

Fanii Stelei, implicați într-o bătaie ca în filme în Olanda: "Huliganii români s-au deghizat"

Fanii Stelei au fost implicați într-un scandal uriaș în Olanda, la ultimul meci al formației NEC Nijmegen.

După partida dintre NEC și Vitesse Arnhem, fanii Stelei au fost implicați într-o bătaie care s-a lăsat cu numeroase arestări.

Steliștii sunt înfrățiți cu fanii lui NEC și au mers în Olanda special pentru a se bate cu cei ai lui Vitesse.

Încleștarea a avut loc după meci, iar managerul lui NEC, Wilko van Schaik a afirmat că sunt "dovezi puternice" că huligani din străinătate au fost implicați în această bătaie.

ADVERTISING

De asemenea, presa din Olanda citează un insider care a dezvăluit că 15 fani de la Steaua au fost implicați în bătaia de după meci.

Acesta spune că fanii Stelei nu au purtat tradiționalele hanorace negre ale ultrașilor, ci s-au îmbrăcat normal, în așa fel încât să-i ia prin surprindere pe adversarii de la Vitesse.

"Au fost în jur de 15 fani ai Stelei. De ani buni este o prietenie între fanii lui NEC și cei ai Stelei, iar din când în când se vizitează reciproc. Huliganii români s-au deghizat, nu au purtat hanorace, eșarfe sau ochelari de soare, ca să nu fie recunoscuți, să pară că nu sunt interesați", a declarat un insider pentru publicația Gelderlander.

ADVERTISING

Incidentele s-au lăsat cu numeroase arestări, iar Federația de Fotbal din Olanda a transmis un comunicat de presă în care a precizat că "violența nu are ce caută într-un sport iubit de milioane de oameni".

Fanii Stelei au absentat de la ultimul meci al echipei din Liga 2 pe motiv că sunt discriminați deoarece pot intra la meciuri doar dacă sunt vaccinați.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!