Fanii FCSB au găsit vinovatul după înfrângerea cu Universitatea Craiova: "Nu-l mai vrem sub nicio formă"

Fanii FCSB au găsit vinovatul după înfrângerea cu Universitatea Craiova: "Nu-l mai vrem sub nicio formă"

Fanii FCSB din Peluza Nord au găsit vinovatul după înfrângerea suferită în meciul cu Universitatea Craiova.

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, spune că de vină este antrenorul Toni Petrea, căruia i-a cerut demisia.

„Hai să nu ne mai ascundem. Nu îl mai vrem sub nicio formă pe Toni Petrea și nu îl mai susținem absolut deloc. Ajunge, omule! Du-te acasă! Cât mai vrei să te umilești? Pintilii conduce antrenamentele, toți o știm, iar Gigi este antrenorul echipei de acasă, din lojă sau de unde vrea el! E cel mai bun antrenor din lumea asta, Toni nu are nicio treabă la FCSB. În prima repriză au ținut trei atacanți pe bancă. Vă bateți joc de noi? Vă spun sincer că Toni Petrea este un om deosebit, dar dacă are pic de respect față de noi, atunci să plece acasă de azi. Sau mai bine spus să rămână acasă.

ADVERTISING

Lasați-l, bă, fraților pe Gigi Becali că omul ăsta își bate joc de voi și de noi. Nu îl interesează performanța. El vrea să facă doar bani din vânzarea de jucători și-l umilește pe Toni Petrea în ultimul hal. Toni, te rog eu să pleci cât mai repede de la echipă dacă nu vrei să se ajungă la altele. Nu vrem să te înjurăm, că ai și tu familie și este mare păcat să se audă lucruri urâte pe stadioane de tine”, a spus Mustață pentru ProSport.

Totuși, Becali exclude posibilitatea ca Toni Petrea să plece de la FCSB în acest moment.

ADVERTISING

„Mustață ăsta se crede din nou mare zmeu? Păi credeți că el face ce vrea la mine la echipă? Îmi plătește el mie salariile jucătorilor, antrenorilor și angajaților? Văd că iar întrece măsura.

Vreau să-i trasmiteți că nu mă interesează ce i-a cerut el lui Toni Petrea, că nu face Gică Mustață legea la mine în casă. Mustață să facă legea la el acasă. Să ceară la el acasă cui vrea să plece, nu la mine. Nu vă mai ia acum că aduce el investitori să cumpere echipa de la mine? Unde sunt investitorii ăia? Hai că nu mai am timp să stau să-i tot răspund lui Mustață. Nu decide Mustață cine pleacă și cine vine la FCSB”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!